Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش رکنا ، امین امیرصادقی، استاد خلبان هواپیماهای سبک و فوق‌سبک در "شرکت هواپیمایی سپهران" مشغول به کار بود.

او در اردیبهشت سال 97 برای پرواز تهران به کیش به فرودگاه مهرآباد رفت و پیش از پرواز در هواپیما نقص فنی مشاهده کرد. کارخانه سازنده هواپیما (بوئینگ) برای این نقص فنی، ممنوعیت پرواز صادر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن پرواز 110 نفر مسافر حضور داشتند. اما شرکت اصرار داشت که پرواز حتماً انجام شود.

امیرصادقی از خاطرات آن روز می‌گوید: "به خلبان یکم پرواز که ایرانی نبود گفتم این هواپیما "no go" است و او تأیید کرد. از او خواستم به پارکینگ برگردیم و او در پاسخ به من گفت معاونت عملیات شرکت گفته با همین شرایط پرواز کنیم."

امیرصادقی نسبت به تصمیم‌اش اصرار داشت. با احترام از خلبان یکم پرواز می‌خواهد که برگردند؛ چون او این پرواز را انجام نمی‌دهد. خلبان یکم این پیشنهاد را می‌پذیرد و خلبان امیرصادقی از هواپیما پیاده می‌شود و در نهایت پرواز با حضور کمک خلبان دیگری انجام شد.

امیرصادقی ادامه می‌دهد: "بعد از عدم پرواز با این هواپیما، کمیته انضباطی صوری را برای من در شرکت تشکیل دادند و به دلایل واهی مرا اخراج کردند. بعد از گذشت ١٧ ماه و پس از بررسی‌های سازمان هواپیمایی کشوری مشخص شد که من را بعد از انجام ندادن آن پرواز با نقص فنی اخراج کردند و دلایل اخراج واهی بوده است."

ماجرای اخراج کمک خلبان ایرانی / او تبرئه شد


اما موضوع شکایت و دلیل اخراج چه بود؟ امین امیرصادقی بعد از امتناع از پرواز با هواپیمای دارای نقص فنی، موضوع را در برنامه صبحگاهی "حالا خورشید" شبکه سوم سیما تشریح کرد.

این اقدام تبعاتی در پی داشت و مالکین و مدیرعامل اسبق "شرکت هواپیمایی سپهران" شروع به شکایت‌های متعدد از خلبان امیرصادقی تحت عناوین نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی، افترا و توهین کردند. شکایت در شعبه 1040 دادگاه کیفری 2 تهران رسیدگی شد.

امیرصادقی درباره روند دادگاه  می‌گوید: متأسفانه در دادگاه به دلایل اینجانب توجهی نشد. از قاضی درخواست کردم چون موضوع تخصصی و کارشناسی است، برای صحت ادعاهایم از سازمان هواپیمایی کشوری که مرجع قانونی رسیدگی به اعمال و تخلفات شرکت‌های هواپیمایی است استعلام شود و یا کارشناس رسمی دادگستری در امور هوانوردی راجع به موضوع اظهارنظر کند؛ اما هیچ‌یک انجام نشد. من نمی‌دانستم که بدون استعلام چه طور باید این مسئله تخصصی را برای قاضی اثبات کنم."

در پایان دادرسی قاضی پرونده حکم به محکومیت خلبان امین امیرصادقی داد. حکم از این قرار بود؛ دو فقره 3 سال حبس و جزای نقدی و دو سال ممنوعیت خروج از کشور.

امیرصادقی ادامه می‌دهد: "من برای ایمنی و جان مسافرین قدم برداشته بودم، از صدور چنین حکمی بسیار ناراحت بودم. با ارسال نامه‌ای به آیت‌الله رئیسی و استعلام صحت تخلفات آن شرکت از سازمان هواپیمایی کشور موضوع را خدمت ایشان عنوان کردم. ایشان هم پرونده را به دادسرای قضات ارسال کرد تا پرونده از جهتی دیگر بررسی شود."

وی ادامه داد: همزمان اعتراض خود نسبت به حکم مجازات را ارائه دادم و پرونده به شعبه 67 دادگاه تجدیدنظر استان تهران ارجاع ‌شد. خوشبختانه قضات این دادگاه با ملاحظه نامه سازمان هواپیمایی کشوری مبنی بر تأیید وجود نقص فنی در هواپیمای موردنظر در تاریخ مورد نظر، با توجه به آنکه شکات با تأیید گزارش سازمان هواپیمایی کشوری به تخلفات مدیران سابق خود پی برده بودند، با رضایت از شکایت خود بابت توهین و افترا در خواست مختومه کردن پرونده را کردند.

اما از نظر نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی، قاضی شعبه اعتقاد داشت که باید پرونده رسیدگی شود؛ چون جرم واجد جنبه عمومی بود و پس از رسیدگی این شعبه با توجه به گزارش رسمی سازمان هواپیمایی کشوری که وجود نقص فنی در هواپیما را تأیید کرده بود، حکم برائت صادر شد.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو کرونا رکنا قاضی اعتراض جرم اخبار حوادث خلبان دادگاه حکم ایرانی اخراج سهام عدالت قیمت خودرو کرونا عکس فیلم زن ایران قتل تجاوز دختر مرگ انتشار مرد سازمان هواپیمایی کشوری نقص فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۵۳۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران چیست؟

به گزارش خبرنگار مهر، پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران با وسعت ۳۵ هکتار است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد.

پارک لاله گونه‌های مختلف گیاهی مثل چنار، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، اقاقیا، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر وجود دارد و فضای سبز زیبای آن محلی مناسب برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نماها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروف‌ترین پارک‌های تهران تبدیل کرده‌اند.

طی روزهای اخیر تصاویری از سوی برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد قطعه‌ای از پارک لاله به مساحت بیش از سه هزار هزار متر مربع حصارکشی شده و ظاهراً قرار است در این زمین تغییراتی حاصل شود. این تغییرات در جنب غربی ایستگاه آتش‌نشانی و روبه‌روی خیابان پورسینا، حصارهایی نصب شده است.

درباره این ماجرا به سراغ برخی از مسؤولان شهرداری تهران اعم از سازمان بوستان‌ها و شهرداری منطقه ۶ رفتیم.

روابط عمومی شهرداری منطقه ۶ در این زمینه اعلام کرد: هر گونه دخل و تصرف در بوستان‌ها برعهده سازمان بوستان‌ها است و شهرداری مناطق فقط در بحث نگه داشت بوستان‌ها دخیل است.

یکی دیگر از مدیران شهری هم به مهر گفت: سرانجام حصار کشی مشخص نیست و شاید کلاً طرحی که مد نظر بوده لغو شود و اجرایی نشود.

وی افزود: ساخت فرهنگسرا و سرویس بهداشتی از جمله پروژه‌های مطرح شده بوده است که اجرای آن فعلاً تعلیق شده و سرانجام آن مشخص نیست.

تلاش خبرنگار مهر با مدیران سازمان بوستان‌ها هم به نتیجه نرسید.

هنوز موضوع بوستان قیطریه و حواشی مربوط به آن تمام نشده که ماجرای بوستان لاله آغاز شده است و اکنون باید دید سرانجام حصارکشی چه خواهد شد و آیا پروژه در نظر گرفته شده اجرایی یا کامل تعلیق خواهد شد؟

کد خبر 6095499 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • ۱۵۰۰ عمره‌گزار ایرانی از فرودگاه جده بازگشتند
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • (ویدئو) پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی
  • اطلاعیه مهم برج میلاد در مورد یک ادعای جنجالی
  • خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • ماجرای کلیپ جنجالی یک عروس ۱۴ساله
  • بازگشت پرواز تهران ـ خرم‌آباد ‌به مبدأ در پی شرایط بد جوی
  • ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران چیست؟