Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی هواپیمایی فرزانه شرفبافی مدیرعامل شرکت هواپیمایی ایران در مراسم خط پروازی تهران - جاسک با بیان اینکه مطابق منویات مهم مقام معظم رهبری ما باید توجه ویژه به توسعه و آبادانی سواحل مکران داشته باشیم افزود: سواحل مکران که نگینی ارزشمند در دریای عمان است، ظرفیت‌های بالا و توانمندی‌هایی بسیار دارد که نیازمند مدیریت و استفاده صحیح از زیر ساخت‌ها است که منجر به رشد و شکوفایی اقتصادی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرفبافی افزود: زیر ساخت‌های خوبی در شهرستان جاسک وجود دارد که یکی از آن‌ها همین فرودگاه شهدای هفتم آذر جاسک است. این فرودگاه در منطقه‌ای استراتژیک و در حاشیه اقیانوس مستقر است که خوشبختانه به یاری مدیران ارشد سازمان منطقه آزاد کیش مجموع وزارت راه و شهرسازی و سازمان هواپیمایی کشوری هواپیمایی کیش پرواز‌های تهران - جاسک افتتاح و راه اندازی شد.

شرفبافی در ادامه  تاکید کرد: اگر همت و تلاش مجموعه استانداری هرمزگان نیروی دریایی راهبردی جمهوری اسلامی ایران به ویژه امیر خانزادی، فرمانداری و شهرداری شهرستان جاسک نبود این پرواز به راحتی انجام نمی‌شد. امیدواریم با استقبال و حمایت‌ها از پرواز تهران - جاسک، شاهد تداوم و افزایش آن به دو تا سه پرواز هفتگی و برقراری مسیر‌های جدید از این فرودگاه باشیم.

شرفبافی اظهار کرد: از کلیه دست اندرکاران و مسئولینی که در توسعه سواحل زیبا و راهبری مکران اقدام می‌کنند تشکر میکنم

او توضیح داد: ما به همان اندازه فرصت‌های نفتی، فرصت‌های گردشگری در کشور داریم که در همین شهرستان جاسک می‌توانیم امکانات گردشگری بسیاری ایجاد و موجب رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال در این منطقه از کشور عزیزمان ایران باشیم.

گفتنی است فرودگاه بندر جاسک با اولین فرود هواپیمای جت فوکر F۱۰۰ کیش ایربا حضور امیر دریا دار خانزادی، مدیر عامل هواپیمایی کیش و معاونان وزیر راه و سازمان هواپیمایی روز گذشته افتتاح شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پرواز فرودگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۹۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • ۱۵۰۰ زائر عمره‌گزار وارد کشور شدند           
  • ۱۵۰۰ عمره‌گزار ایرانی از فرودگاه جده بازگشتند
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • اولین خلبان بازرگانی ایرانی؛ کاپیتان داریوش تیمسار
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • بازگشت پرواز تهران - خرم آباد
  • شرایط جوی پرواز تهران - خرم آباد را مجبور به بازگشت کرد
  • بازگشت پرواز تهران ـ خرم‌آباد ‌به مبدأ در پی شرایط بد جوی
  • افزایش پروازهای فرودگاه شهدای خوی به ۳ روز در هفته
  • پرواز تهران - خرم‌آباد به فرودگاه مهرآباد بازگشت